Meer resultaten voor tentenverhuur

tentenverhuur
Festivole Tentenverhuur Kortrijk Verhuur feestmateriaal Kortrijk.
In juli nodigden we personeel en familie uit voor een tweedaags tuinfeest. Tenten, meubilair, gerief en zelfs de versiering werden geleverd en verzorgd door Festivole. Na het eerste feest kwam Festivole alles opruimen en zetten ze alles klaar voor de volgende dag.
Tentenverhuur Sleidinge VOF Gemeente Evergem.
Tentenverhuur Sleidinge VOF. Tentenverhuur Sleidinge VOF. Tentenverhuur Sleidinge is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van feestmaterialen voor all-in feesten. Van communiefeesten tot trouwfeesten tot bedrijfsevenementen voor elk feest of evenement beschikken wij over de juiste materialen.
Ruim aanbod tenten voor elke gelegenheid. Gratis advies op locatie.
Het bedrijf Postel Tentenverhuur bestaat sinds 1996. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, is nu een professioneel bedrijf gericht op kwaliteit en service in de tentenverhuur branche. Bij ons vindt u tenten in alle soorten en maten en je ziet ons op elk toonaangevend evenement in Twente en Overijsel. Van Winterijsbaan en kerstmarkt, tot bruiloft en tuinfeest.
Tentenverhuur Verhuur springkastelen en feestmateriaal regio Oudenburg - Bumpi.
Btw, leveren en plaatsen is in de prijs inbegrepen binnen een straal van 25km rond Oudenburg. Kan uw feest niet doorgaan door corona, slecht weer of andere omstandigheden? Dan kan u bij ons uw reservatie steeds kosteloos annuleren! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of meer info. Zwaanhoek 7c, 8460 Oudenburg. Volg ons op Facebook om de laatste nieuwtjes te weten en voor een overzicht van de voorbije feestjes!
Tentenverhuur KSA Sint-Hubertus Wachtebeke.
Godshuisstraat 11A 9185 Wachtebeke hoofdleiding: Loïc Van Himme loic@ksawachtebeke.be GSM: 32 475 63 29 79 Verhuur lokaal: Gelieve een aanvraag in te dienen via onze verhuurtool op onze website, aanvragen voor lokaalverhuur aan loic@ksawachtebeke.be worden niet beantwoord. Vind KSA op.
Tentenverhuur Provincie Vlaams Brabant - de beste bedrijven in uw buurt.
Toon telefoon Bezoek website. Vaartdijk 55 - 3018 Wijgmaal brabant. U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, 8230; Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas! Toon telefoon Bezoek website. Kleinkempenseweg - 3473 Waanrode. Tentenverhuur Michel verhuurt tenten voor al uw evenementen in gans het land. Toon telefoon Bezoek website. Sellaerstraat 30 - 1820 Melsbroek. MCJ-ATTRACTIONS is het verhuurbedrijf voor al uw events rodeostier springkastelen, en ook uw event-catering. Toon telefoon Bezoek website. Leuvensebaan 44 - 3120 Tremelo. Bent u als verhuurbedrijf, horecazaak of binnen speeltuin op zoek naar een betrouwbare partner voor een springkasteel of ander kwaliteits luchtkussen dan, bent u bij Attractieshop zeker aan het juiste adres. Toon telefoon Bezoek website. Global Rent Verhuurcenter. Leuvensesteenweg 224 - 3190 Boortmeerbeek. Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt. Toon telefoon Bezoek website. Olmenlaan 20 - 1750 Lennik. meer dan tenten alleen index Amusetent, tent, tenten, kadertent, partytent, verhuur van tenten, spantent, feestmateriaal, discobar, feesten, organisatie van feesten.
Peeters Tentenverhuur - Wij plaatsen kwaliteitstenten.
Dan bent u bij Peeters Tentenverhuur aan het juiste adres. Wij plaatsen al jaren kwaliteitstenten bij verschillende grote en kleine evenementen zowel prive als voor organisaties. Wij hechten heel veel belang aan veiligheid: we bouwen al onze tenten volgens de voorschriften en hebben op alle tenten een stabiliteitskeuring windbescherming volgens: de Europese norm EN 13782 tempory structures - Tents-Safety.
Tenten verhuur in Zandhoven bij Partylife.be weer of geen weer!
Dit weekend gebruik gemaakt van een partytent en tafels bij Partylife. Makkelijk te reserveren, snelle reply om concreet af te spreken en vlotte levering/ophaling. Prijs kwaliteit helemaal in verhouding én last-minute door het slechte weer ons springkasteel kunnen omwisselen in een tent!
River Tentenverhuur, partytenten. tuinfeest. feestverhuur. feesttenten. Berlaar. tentenverhuur.winterBBQ. lounge.
Onze exclusieve tenten een samenspel van zwart en zilver in combinatie met een weelderig interieur dragen bij aan uw succesvol evenement. Wij hebben ook volledig transparante pagodetenten in ons assortiment. Vanaf nu hebben wij ook kadertenten in ons assortiment. River Tentenverhuur staat in voor het gehele project.
Tentenverhuur Oost-Vlaanderen: verhuur en verkoop tenten in Wetteren en ver daarbuiten!
Tentenverhuur Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten! Wanneer u een tent wenst te huren of aan te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u deskundig advies te verlenen bij elk project dat u onderneemt, groot of klein. Voor elk evenement zorgen wij voor de gepaste feesttent, van verjaardagsfeestje tot huwelijksfeest, festival of beurs.
Tentenverhuur Gentse Tenten Een Feesttent voor elk event!
Tentenverhuur Feesttent of partytent voor elk event! OVER ONS ONZE PARTNERS. We zijn een jong en dynamisch team dat zich focust op tentenverhuur, in het bijzonder de verhuur van partytenten en elegante feesttenten, bijvoorbeeld starshades. We zijn gevestigd in Gent, maar actief over heel Oost-Vlaanderen en daarbuiten.

Contacteer ons