Resultaten voor tentenverhuur

tentenverhuur
Springkasteel huren Tentenverhuur en verhuur feestmateriaal Partytent en feesttent huren Pagodetent, kadertent, stretchtent en stertent WDM Events Beernem.
Sailcloth tent 14x13 - ivoor. Hindernispiste Graffiti run jump. Feestmateriaal, springkastelen feesttenten. WDM Events verhuurt feestmateriaal in de ruimste zin van het woord en specialiseert zich in springkastelen en feesttenten met allerlei toebehoren. Voor onze springkastelen heeft u steeds in minimum doorgang van 1 meter nodig. Bij twijfel informeer eerst bij ons over de mogelijkheden. Ons ruime aanbod strekt zich uit van de gekste springkastelen en hindernispistes tot diverse types huwelijks- en feesttenten. Zo kan u bij ons terecht voor volledig uitgeruste modulaire kadertenten, stretchtenten en pagodetenten. Voor een zwoele zomerfuif beschikken wij over sierlijke stertenten. Voor de inrichting van deze tenten en omringend terras kan u kiezen uit aangepaste feestverlichting, tafels en stoelen, lounge meubilair, koelkasten, verwarmingstoestellen, tapijten en plankenvloeren. Wilt u een kadertent huren voor langere duur? Geen nood, wij verhuren ook op langere termijn volgens speciale tarieven. Benieuwd naar de prijs van uw feest? Maak uw keuze uit ons assortiment en vraag een gratis offerte aan! Ontdek ons uitgebreid assortiment. Gratis offerte aanvragen. Tapijten en Lopers. Ontdek al onze producten. Interesse in ons feestmateriaal? Bekijk snel onze tarieven voor het huren van een feesttent, springkasteel of ander feestmeubilair.
Tentenverhuur Sleidinge - Reviews. Offerte. Booking. eventplanner.be.
Kenmerken Tentenverhuur Sleidinge. Activiteiten Tentenverhuur Sleidinge. Antwerpen Vlaams-Brabant Brussel Oost-Vlaanderen Limburg Belgium Bruxelles-Capitale Activiteiten.: Verhuur feestbenodigdheden Licht en geluid verhuur Verhuur meubilair Tent huren Verkoop tenten Trefwoorden.: tentenverhuur feesttenten feestmaterialen springkastelen pagodetenten tenten tentenverkoop stertenten slaaptenten herrashekkens terrasoverkapping stretchtenten sailcloth tenten herrashekkens huren.
Tentverhuur voor Evenementen Bressers Tentenverhuur B.V.
Video - Dorpzeskamp Nuland. Bekijk hier de opbouw van de crossover tent, een echte eye-catcher van Bressers Tentenverhuur B.V! Video - opbouw crossover. Maak kennis met Bressers Tentenverhuur! Bij Bressers Tentenverhuur helpen we graag bij het organiseren van een spectaculair festival, een gezellig feest of bijvoorbeeld een intieme bruilolft.
Tentenverhuur Verhuur springkastelen en feestmateriaal regio Oudenburg - Bumpi.
Btw, leveren en plaatsen is in de prijs inbegrepen binnen een straal van 25km rond Oudenburg. Kan uw feest niet doorgaan door corona, slecht weer of andere omstandigheden? Dan kan u bij ons uw reservatie steeds kosteloos annuleren! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of meer info. Zwaanhoek 7c, 8460 Oudenburg. Volg ons op Facebook om de laatste nieuwtjes te weten en voor een overzicht van de voorbije feestjes!
MD Tentenverhuur Tenten Salino.be.
Een lekkere keuken is de basis van een geslaagd feest of event. Eeklo, Tot 70 personen. Unieke locatie voor professionele events. 20 tot 1000 personen. Bezorg jezelf en jouw gasten een onvergetelijk feest in één van onze tenten! Laat je inspireren.
Theybers Vip-Tenten Kinrooi Limburg Tentenverhuur Partytenten Feesttenten Pagodetenten Grote tenten: Uw-Adres.be. Bekijk Theybers Vip-Tenten in Google. Bekijk Theybers Vip-Tenten op Facebook.
Wat voor soort tenten hebben wij in ons assortiment? Alu boogtenten: deze tent beschikt voor een cassette vloer en dubbele glazen deuren. Zo komt u binnen in stijl. Grote tenten: u kunt de tent verlengen in de lengte of de breedt.
Tentenverhuur Verrijssen Eddy Oudsbergen Limburg.
Dankzij ons ruime aanbod aan tenten kan u ook bij ons terecht voor het huren van tenten voor de grotere evenementen zoals tuinbeurzen, kerstmarkten, festivals, bedrijfsfeesten, jumpings. Tentenverhuur Verrijssen Eddy is gevestigd in Oudsbergen Meeuwen-Gruitrode in Limburg en voorziet klanten over heel België en Nederland van de juiste tent. Dankzij onze meer dan 30 jaar lange ervaring in de verhuur van tenten en zeilmakerij doen wij er alles aan om uw evenement te doen slagen en er een onvergetelijk moment van te maken.
Tentenverhuur Verhuur springkastelen en feestmateriaal regio Oudenburg - Bumpi.
witte design stoelen voor 25p. met klapstoelen 325 euro. ankerpunten voor gras piketten inbegrepen. ankerpunten voor harde bodem: zware blokken 250 kg/stuk 15 euro/blok vervoer. plankenvloer 85 euro. Btw, leveren en plaatsen is in de prijs inbegrepen binnen een straal van 25km rond Oudenburg. Kan uw feest niet doorgaan door corona, slecht weer of andere omstandigheden? Dan kan u bij ons uw reservatie steeds kosteloos annuleren! Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of meer info. Zwaanhoek 7c, 8460 Oudenburg. Volg ons op Facebook om de laatste nieuwtjes te weten en voor een overzicht van de voorbije feestjes!
River Tentenverhuur, partytenten. tuinfeest. feestverhuur. feesttenten. Berlaar. tentenverhuur.winterBBQ. lounge.
Onze exclusieve tenten een samenspel van zwart en zilver in combinatie met een weelderig interieur dragen bij aan uw succesvol evenement. Wij hebben ook volledig transparante pagodetenten in ons assortiment. Vanaf nu hebben wij ook kadertenten in ons assortiment. River Tentenverhuur staat in voor het gehele project.
Tentenverhuur Antwerpen Martens.
Wat kleinschalig begonnen is als eenmanszaak is uitgegroeid tot een ware referentie in de grensstreek op het vlak van tentenverhuur, feestmaterialen en evenementenorganisatie in de wijde omgeving van Antwerpen. Voor elk evenement en ieder feest hebben we de juiste verhuurmaterialen in huis waardoor we u uitstekend kunnen ondersteunen bij het organiseren van al uw feesten. Tentenverhuur Martens: uw specialist in de omgeving van Antwerpen. Martens Evenementen Service is in het bijzonder gespecialiseerd in de tentenverhuur van VIP tenten.
Tentenverhuur Gentse Tenten Een Feesttent voor elk event!
Tentenverhuur Feesttent of partytent voor elk event! OVER ONS ONZE PARTNERS. We zijn een jong en dynamisch team dat zich focust op tentenverhuur, in het bijzonder de verhuur van partytenten en elegante feesttenten, bijvoorbeeld starshades. We zijn gevestigd in Gent, maar actief over heel Oost-Vlaanderen en daarbuiten.

Contacteer ons